Jeres event hos os

 

Vores event koordinator har stor erfaring med at arrangere og afholde arrangementer – Det er kun fantasien, der sætter grænser

 

Velkommen til Lille Bornholm

Event hos os

Lille Bornholm er et event lokale, som ligger centralt på Amaliegade nr. 14 mellem Nyhavn og Amalienborg Slotsplads. Stedet er helt optimalt for et unikt arrangement om det er i private eller professionelle henseender. Lokalet er som en lille hule, hvor newyorker murstensvægge blandet med råt og minimalistisk nordisk design danner rammerne for indretningen, som både er flot, hyggelig og eksklusiv. Lille Bornholm indbyder til fleksible arrangementer hvor du kan sætte dit helt eget præg på arrangementets tema og stemning. Tøv ikke med at kontakte os eller book en fremvisning i vores lokaler - og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dit næste arrangement. 

 

Vores lokaler

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaringer samt et skarpt øje for at afholde alle slags arrangementer, lige fra virksomhedsmøder til generalforsamlinger, release af nye produkter, netværksmøder, workshops, teambuildingsmøder, snapsesmagninger, julefrokoster og diverse tema fester.

Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg på Lille Bornholm, hvor du kan fortælle mere om dine ønsker til lige præcis dit formål. Vi kommer gerne med kreative indspark og viser dig, de mange muligheder lokalet gemmer på.

 

Private dinning

Fejr din fødselsdag 

En fødselsdag er altid noget særligt, hvilket vi sørger for bliver fejret med manér. Vi skræddersyr hvert arrangement efter dine ønsker, og vi har et stærkt netværk til de bedste leverandører i København når det kommet til mad og drinks står vi naturligvis selv for.

Netværk

Netværksmøde

Vores lokaler egner sig fra alt til afholdelse af workshops, salgsmøder til netværksmøder. Mødelokalerne er placeret centralt på Amaliegade og kan huse op til 20 personer. Vores mødelokaler kan lejes på timebasis og der følger altid the og kaffe med. Vi sørger også gerne for morgenmad eller frokost, hvis I har behov for dette.

Kursus

Snaps cocktail kursus

Nyd sommeren med en frisk snapse cocktail. Vi har otte smagsvarianter af snaps, som alle smager fantastisk til frokostbordet. Desuden er snapsene udviklet med tanken om, at de kan bruges i mange andre sammenhænge. Har du brug for lidt inspiration. Kom til cocktail kursus og lær at lave din ynglingsvariant.

Mødelokale

Virksomheds møde

Vores nyistandsatte lokaler skaber både praktiske, inspirerende og autentiske rammer for dit næste møde. Endevæggene er beklædte med støjreducerende trælameller, der er  flere fladskærme til rådighed for præsentationsmateriale, og der er lagt op til kreativitet og leg i pauserne med både bordfodbold, dart og klodsmajor.

Smagning

Prøv en snapsesmagnig

HAPS HAPS HAPS … | Nu skal vi ha’ snaps – Er du også vild med snaps – og vidste du, at snaps kan bruges i cocktails? Vores lækre smagninger byder dig indenfor i  Snaps Bornholms unikke univers af økologiske snapse – kan også kombineres med tapas eller smørrebrød, så du får en komplet smagsoplevelse.

Event

Firma julefrokost

Skal du arrangere den næste firmajulefrokost? Lille Bornholm byder på en hyggelig og autentisk atmosfære centralt i København, og vi sætter en stor ære i at betjene jer med høj kvalitet, og vi bestæber os altid på at give jer den bedste oplevelse. Vi sørger for en god stemning, lækker julemad og drikkelse så i får den bedste aften.

Kontakt

LILLE BORNHOLM
Amaliegade 14 kld,
1256 København K

Helena Linding
Eventkoordinator
+45 22156157
Helena@bornholmspirits.com

12 + 8 =