Om lille Bornholm

 

Lille Bornholm er et event lokale lidt udover det sædvanlige beliggende centralt i København K. Stedet er helt optimalt for dit næste arrangement om det er i private eller professionelle henseender. 

 

Velkommen til Lille Bornholm

Event hos os

Lille Bornholm er et event lokale, som ligger centralt på Amaliegade nr. 14 mellem Nyhavn og Amalienborg Slotsplads. Stedet er helt optimalt for et unikt arrangement om det er i private eller professionelle henseender. Lokalet er som en lille hule, hvor newyorker murstensvægge blandet med råt og minimalistisk nordisk design danner rammerne for indretningen, som både er flot, hyggelig og eksklusiv. Lille Bornholm indbyder til fleksible arrangementer hvor du kan sætte dit helt eget præg på arrangementets tema og stemning. Tøv ikke med at kontakte os eller book en fremvisning i vores lokaler - og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dit næste arrangement. 

 

Vores lokaler

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaringer samt et skarpt øje for at afholde alle slags arrangementer, lige fra virksomhedsmøder til generalforsamlinger, release af nye produkter, netværksmøder, workshops, teambuildingsmøder, snapsesmagninger, julefrokoster og diverse tema fester.

Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg på Lille Bornholm, hvor du kan fortælle mere om dine ønsker til lige præcis dit formål. Vi kommer gerne med kreative indspark og viser dig, de mange muligheder lokalet gemmer på.

 

Lille Bornholm

Lokalerne

I bar og konference rummet, har vi beklædt ende-væggene med effektive støjdæmpende plader af træ-lamel, der gør dit besøg til en behagelig akustisk oplevelse – uanset om du skal bruge lokalerne til møder, launches eller spisning i professionelle henseender eller til dit næste private arrangement. 

Vi har plads til arrangementer op til 50 personer med 40 spisender gæster. Der er 4 fladskærme til rådighed i lokalet, og det bagerste lokale byder op til leg med både mulighed for at spille dart og bordfodbold – hvilket også kan forvandles til et eksklusivt lokale til stående netværksmøder med canapeer og champagne. Vi tilbyder snapsesmagninger og cocktailkurser med tapas, smørrebrød eller varme anretninger, men du kan booke lokalet til enhver form for fest eller begivenhed. 

Send og en mail eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning, der passer til netop dine behov.

Arrangement

Snapsesmagning

Er du også vild med snaps – og vidste du, at snaps kan bruges i cocktails? Vores lækre smagninger byder dig indenfor i  Snaps Bornholms unikke univers af økologiske snapse dyrket af råmaterialer. Smagningerne kan også kombineres med tapas eller smørrebrød, så du får en komplet smagsoplevelse.

Private selskaber

Private dinning / Julefrokost

Skal du arrangere fødselsdag, privat middag eller afholde julefrokost, så har vi de helt rette lokaler i hyggelige og autentiske omgivelser. Vores eventkoordinator er ekspert i at udnytte lokalets mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for lige netop dit tema til arranementet. 

Showroom

Event og produktrelease

Skal du launche din nye virksomhed, præsentere en ny produktserie, afholde et salgsmøde eller afholde det næste netværksmøde, er vores lokation centralt på Amaliegade helt optimal. Vores nyistandsatte lokaler er beklædte med  støjreduserende endevægge, og der er flere fladskærme i lokalerne som gør det nemt at præsentatione diverse – book en uforpligtende fremvisning og lad os sammen planlægge din næste venue.

Kunde udtalelser

Hvad siger vores gæster

“Fantastisk Snaps”

“Smagsvarianter for enhver smag – helt fantastisk. Det der gør den endnu mere unik, er muligheden for også at lave cocktails som smager vidunderligt.

Morten Fürst Sørensen

“Dejlig atmosfære”

Servicen fra Lasse og hans team er unik. Vi afholdte en snapsesmagning for firmaet, hvor alle smagsindtryk passede godt til smørrebrødet.

Jesper Hansen

“Autentisk”

Hyggelige og autentiske lokaler. Lille Bornholm er et lokale med sjæl og varme, og man bliver i den grad budt ind i deres autentiske univers med det samme.

Louise Henriksen

“Gennemført”

“Vi afholdte vores netværksmøde hos Lille Bornholm, og det kan klart anbefales. Lokalerne har det man skal bruge, og så er der også plads til leg.

Mads Larsen

Kontakt

LILLE BORNHOLM
Amaliegade 14 kld,
1256 København K

Helena Linding
Eventkoordinator
+45 22156157
Helena@snapsbornholm.com

11 + 2 =