"Danmark bedste kaffelikør"

- Nicolai fra marketing
Nyhed

Special Edition 2 - En suveræn snaps

Special Edition 2 byder på skønne noter af æble, vanilje og mandel. Smagen af barndommens minder.
Snaps Bornholm

Til se store og små nip

En serie af moderne og klassiskere. Til frokostbordet, desserten og cocktailen.
Vodka Bornholm & Brew Kaffelikør
Espresso Martini Set
Bestil her
Sevablødda
Danmark ældste dram
Læs mere
Speciel Edition
Rabarber & Stjerneanis
Skabt af Casper Sobczyk
Køb
Speciel Edition
Æble, Vanilje og Mandel Snaps
Skabt af Ditte Julie
Køb
Klar Akvavit
Frost Akvavit
Sildebordets favorit
Køb
Gylden Akvavit
Blond Akvavit
En moderne klassiker
Køb
Havtorn, Dild & Agurk
Læs mere
Kaffelikør
Læs mere
Nyhed

SevaBlødda 3-pak

Sevablødda er nu kommet i 3-pak. Perfekt til Livets Små Glæder.
The GOAT Series

GOAT Gin

Oplev den ultimative ginoplevelse. The GOAT Gin er vores serie af fantastiske gin. Serien byder på GOAT Low, GOAT Classic og GOAT Strawberry, som symboliserer det bedste fra Bornholm!
Snaps Bornholm

Special Edition

Rabarber & Stjerneanis er skabt i samarbejde med Casper Sobczyk

Vores brands

Cocktails

Vi elsker cocktails og udvikler hele tiden cocktails baseret på vores produkter, lige fra snapse cocktails til klassiske drinks.

Hvad siger vores kunder?

★★★★★

Rigtig god snaps og vodka fra Snaps Bornholm. De ved, hvad de laver, og især deres nye vodka, der ligner en champagneflaske, er nice. Vi købte den til en fest, og den var et hit.

Kenneth
★★★★★

Servicen fra Lasse og hans team er unik - oplevede, at DAO ikke kunne finde min pakke, og efter en lang søgning kørte Snaps Bornholm forbi med to flasker - det er god gammeldags service, der bare gør det ekstra - At snapsen selv er fantastisk gør ikke sagen værre - Tak

Claus
★★★★★

Snaps Bornholm er i sig selv en fantastisk snaps med smage for enhver smag. Det, der gør det endnu mere unikt, er muligheden for også at lave cocktails, der smager vidunderligt. Jeg er en stor fan - fortsæt med det

Morten
★★★★★

Fantastisk snaps og spændende smage, perfekt til den klassiske frokostbord.

Karen
★★★★★

Rigtig god vodka, kan nydes på is og er endnu bedre i cocktails. Blød og elegant smag. Det er en favorit

Louise
★★★★★

Jeg ville gerne takke dig inderligt for at tage dig tid til at udvælge og levere Bornholm Spirits til Airtame sidste uge.

Bornholm Spirits har bidraget til at gøre vores aften virkelig speciel, og alle var virkelig glade (måske for glade) under vores julefrokost fredag.

Endnu engang tak så meget.

Natalia
★★★★★

Med Snaps Bornholm på bordet til julefrokosten oplevede jeg for første gang, at jeg selv og mine gæster rent faktisk nød at drikke snaps - alle var vilde med både valnød og figen. Fedt, at snaps ikke længere bare er et "musthave" til silden, men istedet en god og lækker smagsoplevelse:)

Lydia
Project Manager
★★★★★

Sjældent har man set en så innovativ og nuanceret måde at sammensætte de mange forskellige smagsvarianter i longdrinks og cocktails - jeg er helt tosset med Snaps Bornholm😃🍹🥂

Kjartan

Bornholm Spirits

Hos Bornholm Spirits har vi en stærk dedikation og fokus på at give vores kunder en fremragende oplevelse med vores produkter. Vi er hele tiden i gang med at udvikle nye smage og produkter, og vi gør dette ved hjælp af særligt udvalgte råvarer af allerhøjeste kvalitet.

Vores mål hos Bornholm Spirits her på Bornholm i Nexø er at blive den førende økologiske spiritusproducent i hele den nordlige region. Vi tror på, at vores passion for det, vi laver, og vores engagement i at levere de bedste mulige produkter til vores kunder, vil hjælpe os med at opnå denne ambition.

Snapsepakken

Snapsepakken

Snapsepakken

Pris 596,00
/

Vi er begejstrede for at præsentere dig for en samling af nogle af de mest udsøgte snaps og akvavitter fra Bornholm. Denne pakke indeholder fire unikke varianter, som alle går godt til frokostbordet: Frost Akvavit, Blond Akvavit, Special Edition 1 - Rabarber & Stjerneanis og Special Edition 2 - Æble, Vanilje & Mandel. Hver af produkterne sætter deres eget præg på påskefrokosten med både styrke, krydderi og sødme.

Frost Akvavit er som skabt til det kolde bord med marineret sild, hvid fisk og en god rejemad. Med sin diskrete antydning af kommen og citrus er Frost Akvavit frisk og silkeblød mod ganen og efterlader dig med en behagelig krydret eftersmag.

Blond Akvavit opleves mere krydret end Frost Akvavit og kan dermed bruges til de varme retter efter fiskebordet. Ønsker man en klassisk gylden akvavit, er Blond Akvavit et godt valg. Den går godt til mørkere/kraftigere fisk og lette kødretter.

Vores Special Edition-serie er udviklet i samarbejde med talentfulde nordiske kokke og madentusiaster. Serien byder på to søde snapse med 25% alkohol, som både kan drikkes rent til desserten eller bruges i cocktails:

Casper Sobczyk er skaberen bag Special Edition 1 - Rabarber & Stjerneanis, som samler det danske sommerland i en unik og sanselig smagsoplevelse med skønne noter af rabarber og stjerneanis.

Ditte Julie Jensen, den passionerede iværksætter og kagebogsforfatter, står bag Special Edition 2 - Æble, Vanilje & Mandel. Denne søde og let krydrede snaps vil tage dine smagsløg med på en eventyrlig rejse tilbage til barndommen, når du nyder et nip af den.

Inklusiv moms

Medieomtale